multiple rows on one

Having problems with DHTML Menu? There is usually somebody here who knows the answer.
Post Reply
dkaleky
Advanced
Advanced
Posts: 22
Joined: Mon Dec 06, 2004 4:53 pm

multiple rows on one

Post by dkaleky »

I want to put multiple rows on one drop down


see this for screen http://www.screencast.com/t/fRrb6rcnsII


or go to http://bleacherreport.com and hit the drop downs for any NFL NBA NHL
User avatar
Ruth
 Team
 Team
Posts: 8763
Joined: Thu May 15, 2003 5:02 am
Location: Yucaipa, CA
Contact:

Re: multiple rows on one

Post by Ruth »

Hi,

I'm sorry I did not see this post. There is a user created menu that will allow that. You can see the original post here. viewtopic.php?f=10&t=5103&p=24621&hilit ... mns#p24621

In that post there is a link to one I created so you can see it, and also the code you need and explanation of how to create it. Hope this will help in what you want. If you need more information, just post back, and hopefully the board will send me an email noting the post! Sorry I didn't catch this sooner :(

Ruth
dkaleky
Advanced
Advanced
Posts: 22
Joined: Mon Dec 06, 2004 4:53 pm

Re: multiple rows on one

Post by dkaleky »

is there a way to remove the vertical separation lines etc?

milonic.jpg
milonic.jpg (83.59 KiB) Viewed 10433 times
User avatar
Ruth
 Team
 Team
Posts: 8763
Joined: Thu May 15, 2003 5:02 am
Location: Yucaipa, CA
Contact:

Re: multiple rows on one

Post by Ruth »

Hi,

Yes, you can do that. You would need to set up what you wanted in that column.js file, which is like the menu data file. You'd set up the colors and borders or no borders etc. in the menuStyle section. If you have a picture of what you want, or can give me the colors I could do a basic for you so you can see how to do it.

If you are looking at the example I told you to see and are going in IE, there are special codes for shadow and such that you would need to remove so it didn't look like a border around the menu.

Ruth
Post Reply