Links within frames... see sample...

Having problems with DHTML Menu? There is usually somebody here who knows the answer.
Post Reply
dubdesigns
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Thu Aug 21, 2003 4:51 am
Contact:

Links within frames... see sample...

Post by dubdesigns » Thu Aug 21, 2003 4:54 am

Okay I know everyone is going to say dont use frames blah blah... Every other topic about this has gotten me more and more lost as I read on. Can some one please look at my website and see if there is anything I can do to make this work!!!

http://mywebpages.comcast.net/dubdesigns/test/

thanks -Pat

User avatar
Hergio
Milonic God
Milonic God
Posts: 1123
Joined: Wed Jun 12, 2002 7:46 pm
Location: Rochester, NY

Post by Hergio » Thu Aug 21, 2003 5:56 am

Two things...

:? First you are using version 3 of the menu, so your post should go in the Forum for version 3 questions. Please remember for future reference.

Secondly, you didn't mention WHAT what wrong with the site. :!: As far as I can see, everything is working fine. Your menus display fine over the iframe and they link correctly. Can you please tell us what you want to work?
Dave Hergert
Software Engineer
"Helping to make the menu better, one :?: at a time."

User avatar
Hergio
Milonic God
Milonic God
Posts: 1123
Joined: Wed Jun 12, 2002 7:46 pm
Location: Rochester, NY

Post by Hergio » Thu Aug 21, 2003 3:51 pm

Ok I was kinda out of it last night and I put 2 and 2 together to figure out you want the links to point to the iframe. To fix your problem, the very first thing to do it to upgrade your menu. You are using v3.3 which isnt even the most current version of the old menu...when you download the menu, make sure you get it from http://www.milonic.com, no where else. If you can get version 3.5, install it and then see this post Post 2202 - v3 and Iframes and I explained how to do it...but it wont work without v3.5. But my biggest suggestions would be to (1) upgrade to v5, and (2) before you ask a question do a search on the forums, chances are we've answered your question more than once already! ;) Good luck to you!
Dave Hergert
Software Engineer
"Helping to make the menu better, one :?: at a time."

dubdesigns
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Thu Aug 21, 2003 4:51 am
Contact:

Post by dubdesigns » Thu Aug 21, 2003 6:15 pm

Thanks I didnt realize there was a newer version. I did do a search I never ask a question w/o searching. Every post about strayed and started talking abotu server side includes and to not use frames. I got confused quickly. I will try the new version. I d/led v3 off of dynamicdrive.com... hehe maybee some one should tell them to update? Thanks again -Pat

Post Reply