Plea for the "overallwidth" variable

Having problems with DHTML Menu? There is usually somebody here who knows the answer.
Post Reply
Marc-Andre.Roberge@mus.ul
Super Advanced
Super Advanced
Posts: 47
Joined: Sun May 19, 2002 7:23 pm
Location: Québec, QC, Canada
Contact:

Plea for the "overallwidth" variable

Post by Marc-Andre.Roberge@mus.ul » Fri Aug 22, 2003 6:57 pm

Andy,

From a thread of conversation I had earlier today with Hergio, it seems that you have not yet implemented the "overallwidth" variable which is listed in the Menu properties at http://www.milonic.com/menuproperties.php (but without explanatory text). I have upgraded to version 5 (RC6) and need to have my menu bar go to the right edge of the screen, as it did with version 3 by setting to 1 the option "set the overall width of horizontal menu to 100%". May I plea for its implementation at your earliest convenience.

Furthermore, may I suggest that your excellent documentation provide the list of parameters that can be passed to the variables. It is not always clear how this must be done. For instance, with the "overallwidth" variable, would one, when implemented, add "1", "100%", or "yes"?

User avatar
Hergio
Milonic God
Milonic God
Posts: 1123
Joined: Wed Jun 12, 2002 7:46 pm
Location: Rochester, NY

Post by Hergio » Fri Aug 22, 2003 8:30 pm

In the mean time, while you are waiting for the actual functionality, you can make it look like your menu goes across the whole screen. I said it once before so I am linking to the post. In that post, look to my posts, I mention one idea and then link to another post where I describe trickery with graphics. Sorry about all the linking, but I would rather not right it all out again and again. http://www.milonic.com/forum/viewtopic.php?t=2263 ;)
Dave Hergert
Software Engineer
"Helping to make the menu better, one :?: at a time."

Marc-Andre.Roberge@mus.ul
Super Advanced
Super Advanced
Posts: 47
Joined: Sun May 19, 2002 7:23 pm
Location: Québec, QC, Canada
Contact:

Post by Marc-Andre.Roberge@mus.ul » Fri Aug 22, 2003 8:50 pm

Adding the following line, with the correction suggested by webwizard in http://www.milonic.com/forum/viewtopic.php?t=2263 (i.e., adding the semicolon), solves the problem perfectly.

Code: Select all

aI("text=;itemwidth=100%;onbgcolor=#cccc99;oncursor=default");
I am glad that you reacted to me plea to Andy, because I could not get to work what you had suggested in your previous message; in fact, I was not too sure how to implement it. Thanks again.

Post Reply