'Dropping in' new JS files

Having problems with DHTML Menu? There is usually somebody here who knows the answer.
Post Reply
User avatar
fredlongworthhighschool
Mega Advanced
Mega Advanced
Posts: 362
Joined: Fri Jun 27, 2003 11:34 am
Location: Manchester, England.
Contact:

'Dropping in' new JS files

Post by fredlongworthhighschool » Tue Sep 30, 2003 12:25 pm

Noticing I was using RC9, I decided to upgrade my JS files to RC12.

With earlier versions I just dropped the new JS files into my web folder, but it isn't working with RC12 - I can't see the menu. I haven't changed any file names from the norm:

milonic_src.js
mmenudom.js
mmenuns4.js

Do I need to make any other changes?
Andy Davis
Web Designer & Smartboard Manager

Fred Longworth High School, Manchester, England.

User avatar
Hergio
Milonic God
Milonic God
Posts: 1123
Joined: Wed Jun 12, 2002 7:46 pm
Location: Rochester, NY

Post by Hergio » Tue Sep 30, 2003 1:10 pm

You make sure you remembered that scriptpath is gone? Read the docs with the download, you of all people should know! :lol:
Dave Hergert
Software Engineer
"Helping to make the menu better, one :?: at a time."

User avatar
fredlongworthhighschool
Mega Advanced
Mega Advanced
Posts: 362
Joined: Fri Jun 27, 2003 11:34 am
Location: Manchester, England.
Contact:

Post by fredlongworthhighschool » Tue Sep 30, 2003 2:26 pm

Never used scriptpath. Remmed out with // in my current site. It's actually RC6 so there have been quite a lot of changes I guess.

Got an open evening at the school tonight so I'm doing about six jobs at once!
Andy Davis
Web Designer & Smartboard Manager

Fred Longworth High School, Manchester, England.

User avatar
fredlongworthhighschool
Mega Advanced
Mega Advanced
Posts: 362
Joined: Fri Jun 27, 2003 11:34 am
Location: Manchester, England.
Contact:

Post by fredlongworthhighschool » Tue Sep 30, 2003 2:34 pm

Fixed it. In my data file, the last line was

Code: Select all

for(_a=_mnucnt;_a<_m.length;_a++){_drawMenu(_a)}
but it's now

Code: Select all

drawMenus();
Andy Davis
Web Designer & Smartboard Manager

Fred Longworth High School, Manchester, England.

User avatar
John
 Team
 Team
Posts: 5967
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Post by John » Tue Sep 30, 2003 3:18 pm

That's what we like - do-it-yourself customers :!:

Nice goin', Andy.
John

User avatar
Hergio
Milonic God
Milonic God
Posts: 1123
Joined: Wed Jun 12, 2002 7:46 pm
Location: Rochester, NY

Post by Hergio » Tue Sep 30, 2003 6:45 pm

I would still recommend upgarding your milonic_src and mmenudom files. Even though you weren't using the scriptpath, your milonic_src file still actually looks for it in RC6. The new releases don't even look for it and plus there have been some changes to it. Just my two cents. ;)
Dave Hergert
Software Engineer
"Helping to make the menu better, one :?: at a time."

User avatar
John
 Team
 Team
Posts: 5967
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Post by John » Tue Sep 30, 2003 6:51 pm

Agreed, Dave. Besides, a download now will catch RC13 :!:
John

User avatar
fredlongworthhighschool
Mega Advanced
Mega Advanced
Posts: 362
Joined: Fri Jun 27, 2003 11:34 am
Location: Manchester, England.
Contact:

Post by fredlongworthhighschool » Wed Oct 01, 2003 9:33 am

Yeah, now that I know the newer files will work without making any changes to my data file (other than the last line) I'll get it done today.
Andy Davis
Web Designer & Smartboard Manager

Fred Longworth High School, Manchester, England.

mfurf
Super Advanced
Super Advanced
Posts: 74
Joined: Tue Sep 23, 2003 12:30 am
Location: Purling NY
Contact:

Post by mfurf » Wed Oct 01, 2003 8:58 pm

I started off with RC11. How important is it to keep up with every single RC? Is there a way of knowing what's been upgraded, fixed or changed in each RC? /mfurf
Oh Saratoga!

User avatar
Hergio
Milonic God
Milonic God
Posts: 1123
Joined: Wed Jun 12, 2002 7:46 pm
Location: Rochester, NY

Post by Hergio » Wed Oct 01, 2003 9:48 pm

We don't post every little fix to each RC since there are a bunch of things changing. It wouldnt be worth the time. Essentially, you shouldnt ever have to change around your menu_data file with each RC upgrade...just replace the code-behinds (milonic_src and the other two). Keeping up to date will ensure you are getting the most up to date fixes...its up to you if you want to wait until the final 5.0 or maybe keep a copy of each RC to see if things change you can revert back.
Dave Hergert
Software Engineer
"Helping to make the menu better, one :?: at a time."

User avatar
fredlongworthhighschool
Mega Advanced
Mega Advanced
Posts: 362
Joined: Fri Jun 27, 2003 11:34 am
Location: Manchester, England.
Contact:

Post by fredlongworthhighschool » Mon Oct 06, 2003 9:29 am

Just downloaded RC14 and having the same problem again. Very odd.

UPDATE:

Sorted. There were some changes in the way the menu was called in the HTML file.
Andy Davis
Web Designer & Smartboard Manager

Fred Longworth High School, Manchester, England.

Post Reply