Opencube Menu - used milonic dhtml for one menu

Having problems with DHTML Menu? There is usually somebody here who knows the answer.
naveedarif
Beginner
Beginner
Posts: 3
Joined: Wed Nov 03, 2004 7:21 pm

Opencube Menu - used milonic dhtml for one menu

Postby naveedarif » Thu Nov 04, 2004 8:39 pm

Greetings,

Firstly, thanks to the previous replies regarding my embedding of dhtml menu inside table. I have that part working now.

Now, I am trying to use milonic for a horizontal menu, and Visual Quick Menu Pro (opencube dot com) for a vertical menu. What I am finding is that somehow, they are in conflict with each other and I can only show one menu at a time, not both together. Thats where I need help.

If I comment out the left nav menu code, top nav menu appears fine.
And if I comment out the top nav menu code, then the left nav menu appears fine.

Please help.
Thanks.

User avatar
Andy
Milonic
Milonic
Posts: 3307
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Menu Developer
Contact:

Postby Andy » Thu Nov 04, 2004 8:52 pm

Hi,

Why would you want to use both systems on the same page?

Effectively, they are the same product so it just seems a little overkill to include two lots of .js scripts for two different systems.

I'm sure the conflict is a variable name match but without actually having a copy of the Opencube system, I can't say for sure. Jesse or James (that's there real names BTW) at Opencube might also have an answer, if you've bought their system, I'm guessing you'd have tech support.

Cheers
Andy

User avatar
John
 Team
 Team
Posts: 5967
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Postby John » Fri Nov 05, 2004 5:05 am

Same question - why both? Milonic does vertical menus. Seems it would be a lot less confusing (and practical) to stay with one system.
John


Return to “Help & Support for DHTML Menu Version 5+”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests