How to add websites to the Menu Users ?

A forum for topics relating to the Milonic Solutions Website, Milonic products, polls and anything else relating to Milonic.
Locked
jm
Advanced
Advanced
Posts: 18
Joined: Tue Jul 27, 2004 1:55 pm

How to add websites to the Menu Users ?

Post by jm » Tue Aug 16, 2005 11:48 pm

Hiya

How do we submit websites to the Menu Users list

Cheers


JM
Webheads Interactive

User avatar
Andy
Milonic
Milonic
Posts: 3307
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Menu Developer
Contact:

Post by Andy » Wed Aug 17, 2005 6:59 am

If you have a valid license you can visit http://www.milonic.com/mylicenses.php where you can edit the list details.

Hope this helps,
Andy

scoobydew
Beginner
Beginner
Posts: 1
Joined: Tue Aug 22, 2006 10:03 pm

Really?

Post by scoobydew » Tue Aug 22, 2006 10:11 pm

We bought a license a few days ago, then just purchased ten more.
I canot see where you add domains.

User avatar
Andy
Milonic
Milonic
Posts: 3307
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Menu Developer
Contact:

Post by Andy » Wed Aug 23, 2006 11:27 am

Hi,

I'm sure it's a simple fix but we'll need your license and account details

Can you please send this request to either http://www.milonic.com/contactus.php or http://www.milonic.com/support/

This will help keep your details confidential and you'll get direct help from the Milonic team.

Regards,
Andy

User avatar
Andy
Milonic
Milonic
Posts: 3307
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Menu Developer
Contact:

Post by Andy » Wed Aug 23, 2006 11:31 am

Hi,

Just looked at your details and it seems that the system failed to create your licenses, I'm looking why this happened it but I can confirm that the 10 licenses are now on your account.

Sorry for the inconvenience

Hope this helps,
Andy

Locked