milonic menu + other java scripts

Please note that official support for this menu version has now ceased. There are still plenty of users, though, and the forum is still running. Some of our long-time users may be able to help you out.
Post Reply
TinoG
Beginner
Beginner
Posts: 5
Joined: Sun Aug 03, 2003 1:24 am

milonic menu + other java scripts

Post by TinoG » Sun Aug 03, 2003 1:38 am

hello,

i am testing the to add a scroll-layer javascript http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex11/scrollc2.htm in a html site with the dhtml milonic menu. but only the scroll-layer javascript is working. if i remove the scroll-layer java the menu works fine.

http://www.cat-design.com/test/test.htm

the ilayer works with a

window.onload=getcontent_height

i think the milonic menu works with a window.onload too.
i know that both order can be put in the body tag. like:

<body onload="dothis();dothat()">

but it dosent work, cause the onload from the menu is in the mmenu.js file.

can anyone help me?

tino

User avatar
Hergio
Milonic God
Milonic God
Posts: 1123
Joined: Wed Jun 12, 2002 7:46 pm
Location: Rochester, NY

Post by Hergio » Mon Aug 04, 2003 2:33 am

http://www.milonic.co.uk/menu/forum/vie ... php?t=2187

One post should do the trick. No need to post in multiple places. I'd say this is still a small enough community with very good and helpful people being able to scan most of the forums pretty thoroughly. If you dont get an answer its not because we didnt see it, its cuz we flat out dont know! haha ;)
Dave Hergert
Software Engineer
"Helping to make the menu better, one :?: at a time."

User avatar
Ruth
 Team
 Team
Posts: 8760
Joined: Thu May 15, 2003 5:02 am
Location: Yucaipa, CA
Contact:

Post by Ruth » Wed Aug 06, 2003 10:29 am

well, not really knowing much about code, I messed around and the only thing I could come up with was not using that particular scroll...I found one and tried it, it seems to work fine. I put up your page as a test here :

http://www.poems2u.com/neue/neuetest.htm

but, it's an iframe. anyway, it works fine I even got the little arrows in it instead of the up/down words.

Looks like I have time on my hands again, messing with things I don't really understand. :P
Opps, I forgot...if you think this will work you need to take that page and also the one called external.htm

Ruth

TinoG
Beginner
Beginner
Posts: 5
Joined: Sun Aug 03, 2003 1:24 am

Post by TinoG » Wed Aug 06, 2003 11:42 am

thanks for your help...

tino

User avatar
Hergio
Milonic God
Milonic God
Posts: 1123
Joined: Wed Jun 12, 2002 7:46 pm
Location: Rochester, NY

Post by Hergio » Wed Aug 06, 2003 3:04 pm

Glad we could help! As always, I could recommend upgrading to the new version when you get a chance.
Dave Hergert
Software Engineer
"Helping to make the menu better, one :?: at a time."

Post Reply