Rendering Menu in Safari 1.1

Please note that official support for this menu version has now ceased. There are still plenty of users, though, and the forum is still running. Some of our long-time users may be able to help you out.
Post Reply
raj
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Wed Nov 26, 2003 10:26 am

Rendering Menu in Safari 1.1

Post by raj » Wed Nov 26, 2003 10:34 am

In Safari 1.1, sometime the menu is not rendered properly. When refreshing the page it renders but sometime it still not rendering. what could be the issue.

Already I faced issue in safari regarding displaying the menu and i had corrected :lol: by setting the menuwidth property.

I am having Website Navigation Menu 3.5.02 version

User avatar
John
 Team
 Team
Posts: 5967
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Post by John » Thu Nov 27, 2003 8:50 am

First, 3.5.15 was the last version of the v3 series menu system, so you are quite a bit down-level.

Second, the v3 menu is no longer developed or supported.

If you must stay with v3, at least get current at http://milonic.com/menuvinfo.php. You can download the new v5, which I would strongly recommend, from the same location.
John

raj
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Wed Nov 26, 2003 10:26 am

Menu not displayed/rendered in Apple safari 1.1 - Not always

Post by raj » Thu Nov 27, 2003 11:02 am

I am facing the same issue with the latest version (both V3 and V5 ) also. Could it be a caching issue with Apple Safari 1.1 browser? :oops:

This is happening only sometime and it shows only the last menu item.

Any suggestion/work around?

User avatar
gardenguy
Advanced
Advanced
Posts: 22
Joined: Sat Jul 05, 2003 11:29 pm
Location: Hinsdale, MA USA
Contact:

OK in 1.2

Post by gardenguy » Wed Feb 04, 2004 7:49 pm

Hi,
I had the same issue and just upgraded to Safari 1.2 and now it is cured.

User avatar
Hergio
Milonic God
Milonic God
Posts: 1123
Joined: Wed Jun 12, 2002 7:46 pm
Location: Rochester, NY

Post by Hergio » Tue Feb 10, 2004 5:51 am

Thanks for letting us know...its good to see the menu is getting ever more compatible with main stream browsers. And it just goes to show ya how much weight Milonic carries...Apple's changin' their browser to work better with the Milonic menu...heh heh heh ;)
Dave Hergert
Software Engineer
"Helping to make the menu better, one :?: at a time."

Post Reply