Internet explorer error

Having problems with DHTML Menu? There is usually somebody here who knows the answer.
Post Reply
ucables.com
Beginner
Beginner
Posts: 2
Joined: Sat Mar 21, 2009 2:05 pm

Internet explorer error

Post by ucables.com »

I am using current version of Milonic menu Version 5.824
I am getting error at internet explorer: Nulled operation

Please check yourself at:
http://ucables.com

Can you fix it please?
Attachments
Operation Null
Operation Null
error-web.jpg (125.24 KiB) Viewed 8404 times
User avatar
Ruth
 Team
 Team
Posts: 8763
Joined: Thu May 15, 2003 5:02 am
Location: Yucaipa, CA
Contact:

Re: Internet explorer error

Post by Ruth »

Hi,

I do get an error, but the site opens in IE7. However, I checked it in FF3 and I am seeing two errors reported. One is a syntax error and it is pointed to 'try' in the following

Code: Select all

function showH2PopUp(caller, id)
    {
        try 
I think this is the same one that is being thrown in IE since my error message in IE points to the same line number.

The other error is a security error

Code: Select all

Security Error: Content at http://googleads.g.doubleclick.net/ may not load data from http://ucables.com/.
So, I don't know what those issues are, but those seem to be the errors noted. I have no way to fix those since I have no idea what is causing them. As far as I can tell they are not to do with the menu. You can also post for support here http://milonic.com/support/ Follow the directions, making sure you log in under the name used to purchase the menu and complete the form

Ruth
User avatar
Andy
Milonic
Milonic
Posts: 3308
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Menu Developer
Contact:

Re: Internet explorer error

Post by Andy »

Hi,

This has now been fixed in the current version.

The problem was related to user hovering over menu item before the page had finished loading. Changes to the mm_browserapi.js file should detect this and make the necessary adjustments.

-- Andy
Post Reply