Entering License Number:

Having problems with DHTML Menu? There is usually somebody here who knows the answer.
Post Reply
User avatar
rudy
Mega User
Mega User
Posts: 161
Joined: Thu Jan 15, 2004 11:39 pm
Location: Scottsdale, Arizona
Contact:

Entering License Number:

Post by rudy »

Just in case their is another bone-head out there like me that makes things harder than they need to be, this is how I understand where the users Lincense Number should be put in the milonic_src.js file...

Code: Select all

/*

Milonic DHTML Menu - JavaScript Website Navigation System.
Version 5.0 Release Candidate 40 Built: Wednesday January 14 2004 - 16:25
Copyright 2004 (c) Milonic Solutions Limited. All Rights Reserved.
This is a commercial application, please visit http://milonic.com/ for more information about its use.
See http://milonic.com/license.php for Commercial License Agreement
Non profit use of this menu system is free of charge. All Copyright statements must always remain in place
*******  PLEASE NOTE: THIS IS NOT FREE SOFTWARE, IT MUST BE LICENSED FOR ALL USE  ******* 

License Number:000000  <-- user license number goes here, right?

*/


The licenseNumber=198524, as shown below should remain as is, right?

licenseNumber=198524;licenseURL="http://milonic.com/";_mD=2;_d=document;_n=navigator;_L=location;_nv=$tL(_n.appVersion);_nu=$tL(_n.userAgent);_ps=parseInt(_n.productSub);_f=false;_t=true;_n=null;_W=window;_wp=_W.createPopup;ie=(_d.all)?_t:_f;ie4=(!_d.getElementById&&ie)?_t:_f;ie5=(!ie4&&ie&&!_wp)?_t:_f;ie55=(!ie4&&ie&&_wp)?_t:_f;ns6=(_nu.indexOf("gecko")!=-1)?_t:_f;konq=(_nu.indexOf("konqueror")!=-1)?_t:_f;sfri=(_nu.indexOf("safari")!=-1)?_t:_f;if(konq||sfri){_ps=0;ns6=0}ns4=(_d.layers)?_t:_f;ns61=(_ps>=20010726)?_t:_f;ns7=(_ps>=20020823)?
Rudy
User avatar
John
 Team
 Team
Posts: 5967
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Re: Entering License Number:

Post by John »

rudy wrote:License Number: 000000 <-- user license number goes here, right?
Correct.
rudy wrote:The licenseNumber=198524, as shown below should remain as is, right?

licenseNumber=198524;licenseURL="http://milonic.com/";_mD=2, etc...
Yes and no. Yes, leave it alone, but no, you are not running the current version of the software. The info there as you show it is wrong, and was corrected a few releases back. Don't mess with it - update.
John
User avatar
rudy
Mega User
Mega User
Posts: 161
Joined: Thu Jan 15, 2004 11:39 pm
Location: Scottsdale, Arizona
Contact:

Downloaded newest version, have question

Post by rudy »

I downloaded the newest version of the sample 13 which is the horizontal menu that I have been using. It used to be sample 1 and is now sample 13, which is a little confusing, but anyway, this is the code I see in the milonic_scr.js file:

Code: Select all

/*

Milonic DHTML Menu - JavaScript Website Navigation System.
Version 5.0 Release Candidate 46 Built: Wednesday January 28 2004 - 11:27
Copyright 2004 (c) Milonic Solutions Limited. All Rights Reserved.
This is a commercial software product, please visit http://milonic.com/ for more information.
See http://milonic.com/license.php for Commercial License Agreement
All Copyright statements must always remain in place in all files at all times
*******  PLEASE NOTE: THIS IS NOT FREE SOFTWARE, IT MUST BE LICENSED FOR ALL USE  ******* 

License Number: 

*/


licenseNumber=0;licenseURL="";_mD=2;_d=document;_n=navigator;_L=location;_nv=$tL(_n.appVersion);_nu=$tL(_n.userAgent);_ps=parseInt(_n.productSub);_f=false;_t=true;_n=null;_W=window;_wp=_W.createPopup;ie=(_d.all)?_t:_f;ie4=(!_d.getElementById&&ie)?_t:_f;ie5=(!ie4&&ie&&!_wp)?_t:_f;ie55=(!ie4&&ie&&_wp)?_t:_f;ns6=(_nu.indexOf("gecko")!=-1)?_t:_f;konq=
Notice the licenseNumber=0; <---could this possibly be right? I was logged in when I did the download. Of course I haven't entered my own license number yet as I don't want to upload until I'm sure I have the right files. BTW, when I do upload, I don't want to upload the milonic_data.js (or whatever I have renamed it) right? Otherwise I would have to re-write the menu over again.
Rudy
User avatar
John
 Team
 Team
Posts: 5967
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Re: Downloaded newest version, have question

Post by John »

rudy wrote:Notice the licenseNumber=0; <---could this possibly be right?
Not only possibly, but it is right! Never touch the code - just leave that as is. Enter your number where we already discussed.
rudy wrote:BTW, when I do upload, I don't want to upload the milonic_data.js (or whatever I have renamed it) right? Otherwise I would have to re-write the menu over again.
Right, but always upload all 3 of the menu code files with each update.
John
idavalley
Beginner
Beginner
Posts: 4
Joined: Mon Feb 02, 2004 9:03 pm

you are not a bone head

Post by idavalley »

Honestly, no one is a bone head here. But, I have to say, it seems there is way too much confusion over one small edit that we have to make to licensed software. I still cannot understand what needs to be done or not done. I think it is Milonics responsibility to provide very clear step by step instructions in the license agreement email.

heres what mine says

Code: Select all

License Number:

*/


licenseNumber=0;licenseURL="";_mD=2
what should do now??? oh, and Im getting a javascript error.. hrF undefined? any idea what that is?[/quote]
User avatar
John
 Team
 Team
Posts: 5967
Joined: Sun May 19, 2002 8:23 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Re: you are not a bone head

Post by John »

idavalley wrote:Honestly, no one is a bone head here.
Never said (or meant to imply) that anybody is ('cept maybe me!).
idavalley wrote:But, I have to say, it seems there is way too much confusion over one small edit that we have to make to licensed software.
On that point I definitely agree.
idavalley wrote:

Code: Select all

License Number:

*/


licenseNumber=0;licenseURL="";_mD=2
what should do now???
Actually, it's right there at the top of your code/quote. The piece that says License Number: (which is what I've been quoting all along). Just put your license number right after that...
License Number: 123456

Note that I never said licenseNumber, and always indicated "in the comments section" (not the code section). That part is not touched. Not trying to be picky (although I have to be), but we try to be specific here in our posts, and they should be taken literally (except when we've been out too late or fall and smack a head against the tub on the way down - long story!).

HTH...
idavalley wrote:oh, and Im getting a javascript error.. hrF undefined? any idea what that is?
Not without a URL (as requested) so I can see it.
John
Post Reply